Fuglesafari

Fuglesafari

816
0
SHARE

Mange befinder safari med overnatning ude i ørkenen, overnatning ved floder, det vilde dyreliv, hvor man får set løver, tiger, leoparder og andre rovdyr. Men sådan behøver safari ikke at være.

Hvis man fx er meget interesseret i fugle, så kan man komme på en fuglesafari. Der er fx Letaka Afrika Fuglesafari. Der er tre forskellige slags fuglesafarier, som du kan vælge imellem.

Der er en på 17 dage, hvor de seks nætter er camping og de 10 andre nætter er lodge. På denne tur kommer du blandt andet til at opleve Lake Ngami, Okavango Panhandle, Victoria Falls og Chobe National Park. Du kan forvente at se over 350 forskelligartede fugle. Der er afrejse fra november til marts.

En anden fugletur er også på 17 dage, hvor du kommer til at overnatte på lodge/hotel. Her vil du komme til at opleve Zimbabwes østlige højland, Gorongosa National Park, Honde Valley og Mozambiques lavtliggende skove. Her vil du kunne forvente at omkring 380 forskelligartede fugle. Der er afrejse i november.

Den tredje fugletur er på 13 dage, hvor du kommer til at overnatte på lodge. Denne fugletur er en pilgrimsrejse, hvor I skal finde det forunderlige Træskonæb, eller Shoebill, som det hedder på engelsk. Turen slutter i Lusaka (Zambia) hvor Træskonæbbet bor i sumpene. Du kommer til at opleve Victoria Falls, Miombo Woodlands, Kasanka Nationalparken, Bangweulu sumpene samt Mutinodo. Her kan du forvente at se omkring 355 forskelligartede fugle. Der er afrejse i maj.

Uanset om du vælger en af de længere rejser på 17 dage elle den korte rejse på 13 dage, så vil du få oplevet en masse på fugleturen. Du vil komme til at se nogen fuglearter, som du slet ikke vidste, der fandtes, og som du aldrig vil kunne se i Danmark.

Hvis du er blevet nysgerrig på at finde ud af mere omkring fuglesafari, så kan du læse mere om det hos www.livingstone.dk

NO COMMENTS