Kombiner safari og badeferie i Tanzania

Kombiner safari og badeferie i Tanzania

1079
0
SHARE

Tanzania er et af de bedste lande i verden at kombinere safari og badeferie. Landet har en rig og varieret natur med mange af de klassiske safaridyr, som vi kender dem fra TV eller Zoologisk Have. Derudover har landet også en kystlinje, hvor det for eksempel er muligt at komme på badeferie på øen Zanzibar, der ligger ud for Tanzanias kyst. Her er der hvide strande og blåt vand og masser af tid til at slappe af og dase i solen.

Det danske rejsebureau Livingstone har i mange år arrangeret safarirejser til Tanzania, hvor det også var muligt at komme på badeferie efterfølgende. De har derfor stor erfaring med, hvilke steder der er de bedste at besøge i forhold til natur og dyreliv, og hvor du skal bo, hvis du gerne vil have en god badeferie.

Livingstone tilbyder flere forskellige færdige pakkerejser til Tanzania.  Her besøger du typisk tre til fire steder, hvor du tager på safari og kan så tage på badeferie efterfølgende. Enten er badeferien indbygget i de ti til fjorten dage, som rejsen varer, ellers har du mulighed for at tilkøbe den for et mindre beløb.

Livingstone har gennem årene fundet frem til flere forskellige gode hoteller på Zanzibar. Det er for eksempel Karafuu Hotel, hvor der både er en lækker pool og adgang direkte til havet.  Tidevandet skifter dog meget, og der kan derfor være nogle tidspunkter på dagen, hvor det er rarere at kaste sig i poolen, frem for et par hundrede meter hen over det varme sand for at komme til havet.

Du kan leje din egen hytte eller en suite, hvor du har udsigt over havet. Det er dermed en rigtig bountybadeferie. Hotellet har eget dykkercenter og arrangerer hver dag snorkelture.

Du kan læse mere om safari og badeferie i Tanzania på http://www.livingstone.dk

NO COMMENTS