Lær at spille golf i Portugal

Lær at spille golf i Portugal

1117
0
SHARE

Golf er en sjov og sund sport, hvor alle kan være med. Man kan aldrig blive for gammel til at lære at spille golf. Hvis du slet ikke kan spille golf, kan det være en fordel for dig at tage på en golfskole i udlandet, hvor du virkelig får en fornemmelse for spillet ved at øve dig dagligt.

Det danske rejsebureau Livingstone arrangerer blandt andet golfrejser til Portugal, hvor nybegyndere kan lære om spillet. Det giver dig en god chance for at blive dygtig hurtigt og samtidig lære en masse mennesker at kende, der er i samme situation som dig.

Livingstones golfskole finder sted på et firestjernet hotel lige syd for Portugals hovedstad Lissabon. Hotellet har en 18 hullers golfbane, hvor du dagligt øver dig sammen med en træner. Du får gratis bolde og teoretisk undervisningsmateriale, der forklarer om spillet og dets regler. Du er af sted i en uge og har dermed mulighed for at udvikle dit golfspil utrolig meget på kort tid. Ugen kan virke meget intensiv og vil for nogle måske ikke føles så meget som en ferie.

På hotellet er også en spa, som det er gratis for deltagerne på golfskolen at benytte. Det giver en god mulighed for at slappe af om aftenen og nyde at tænke på noget helt andet end golfspillet.

Prisen for golfskolen er inklusiv flybillet fra København til Lissabon tur retur. For et tillæg er det også muligt at flyve fra Billund eller Hamborg. Du er altid velkommen til at kontakte Livingstone for at høre, hvad det koster. Prisen for at tjekke din golftaske ind er også inkluderet i prisen for turen. Der kommer derfor ingen ekstra omkostninger i den retning.

Du spiser morgenmad og middage på hotellet. De har et stort udvalg af mad og serverer lokale vine til.

Læs mere om Livingstones øvrige golfrejser på http://www.livingstone.dk/golfrejser/

NO COMMENTS