Bedste Bernstein i New York

Finger Lakes, en New York turistattraktion, er sikker på at have en masse at give til de fem millioner plus årlige besøgende. Det har været centrum for mange film, tv-shows og et reality show, hvilket gør det yderst rentabelt for iværksættere og små virksomheder. Ifølge Empire State Building data, regionen er vokset til at være den næststørste turistmål i USA med et gennemsnit på 18.000.000 besøgende om året.

Finger Lakes-området består af en række søer, der er forbundet med en netværksvej. Hver sø besøgende har en anden grund til at besøge området. Finger Lakes byder på mange attraktioner for folk i alle aldre.

Empire State Building. Den skelsættende ‘amerikanske’ Beaux Arts arkitektoniske struktur er uden tvivl det mest fremtrædende træk ved byen. Denne strålende hvide struktur, bygget af et forslag afvist i sine første inkarnationer, blev afsluttet i 103 år. Det er i dag en af de mest fremtrædende bygninger i verden. Art Deco omkring det er meget velbevaret. Da den omgivende realty skiftede hænder, forsøgte nye ejere og operatører at gøre deres mærke så lukrativt som muligt, strukturen blev udvidet, genopbygget og ændret flere gange. Brooklyn Bridge’s deco bygninger er i dag blandt de mest eftertragtede og værdifulde realty i New York City.

Carnegie Hall. Carnegie Hall, hjemsted for New York Philharmonic. Beliggende på West 53rd Street og Fifth Avenue. Det ikoniske scenekunstcenter i New York City er stadig Carnegie Hall. Hallen er kendt som et af USA’s smukkeste koncertsteder.

Times Square. Langley Park hed oprindeligt Langley Park. Det var oprindeligt en Waldorf-Astoria Hotel ejendom og blev beskrevet af sine oprindelige ejere som “en chilensk fyr ideal om et dårligt sted at holde ferie i.” Times Square, som er hjertet i New York Citys shoppingområde, er nu hjemsted for hundredvis af blændende restauranter og specialbutikker. Du kan finde IMAX Theatre samt Broadway teatre, biografer og mange andre natteliv spillesteder på Times Square.

New York er en fantastisk by at besøge under en tragtferie. Thealdo argano er en velkendt New York arkitekt. Dette er tydeligt i bygningerne omkring byen. Robert C. Sturm designede og byggede Chrysler-bygningen i 1929. Empire State Building, som er den højeste bygning af sin art i USA, kan findes lige syd. New York Citys reflekterende pools og serpentin gader er virkelig en fryd for sanserne.

New York er en smuk by at besøge og udforske under en tragtferie. Thealdo argano er en velkendt New York arkitekt. Dette er tydeligt i byens bygninger. Robert C. Sturm designede og byggede Chrysler-bygningen i 1929. Lige syd for Chrysler Building ligger Empire State Building. Det er den højeste struktur lavet af mennesket i USA. New York Citys reflekterende pools og serpentin gader er virkelig en godbid for sanserne.

New York State Fair er også centrum for mange ferier. Denne messe afholdes hver august. Messen tilbyder underholdning og forlystelser for hele familien. Et af de New York hoteller tættest på messen er et godt valg.

New York City museer tilbyder en unik oplevelse for turister. For alle besøgende tilbyder kombinationen af videnskab og kunst et væld af fascinerende attraktioner. Besøgende kan vælge at tage en klasse på økologisk havearbejde eller udforske gallerierne med historiske malerier, skulptur og andre artefakter.

Mange mennesker vender tilbage til New York efter dagen slutter. Det anbefales, at besøgende til New York booker en tragt og envejs tog / flybillet til deres første besøg. Disse vil spare dig hundredvis af dollars og giver dig mulighed for at se alle de bedste New York attraktioner til en meget rimelig pris.

Skriv kommentar