Fast ejendom – Specifikationer

Det kan være svært at arbejde for en mægler. Dette skyldes, at du bliver tvunget til at arbejde for pengene. Den nemmeste måde at tjene penge fast ejendom er at sælge eller give væk urentable områder.

Det er nemt at finde ejendomme i et enkelt distrikt ved hjælp af Snoopy-databaserne, vælge en værdi for hvert hjem og derefter lade andre se på dem. Der er behov for offentligt arbejde – flere mennesker betyder mere arbejde.

Dette har to problemer:

Det er arbejdskrævende. Det er vigtigt at sikre, at du har alle oplysninger og værdigenstande til rådighed for dine købere. Annoncere og få folk til at se huset, hvis køberen er interesseret i en $ 200.000 hus i et industriområde. Lad os sige, at vi er på udkig efter huse, der kan bringe i $ 1.000.000 per hus. Det er et kæmpe hus. Det er et meget stort hus. Du kan sende huset eller reklamere for det.

For det andet ejendomsmæglere – hver stat har sine egne regler. I første omgang vil en person, der poster en MLS (flere notering system) annonce ikke betragtes som en ejendomsmægler. Det er et krav. Lad os sige, du er agent. Det betyder, at du skal placere annoncer i MLS og sikre, at personer, der søger efter huse i dit måldistrikt, får vist dine fortegnelser på MLS. Begge er vigtige færdigheder, som du skal mestre.

Ejendomsmæglere har en masse krav, og du vil få erfaring. Hvad er lønnen? Hvor meget?

Værdifuld ejendom

Værdiløs ejendom er ejendom, der ikke har nogen gensalgsværdi og ikke er et bestemt beløb værd. Det er ligegyldigt, hvor meget de er værd i dollars. Det kan ikke være umagen værd i en verden, hvor alt er for pengene. Jeg har allerede betalt min afgifter to gange. Lad mig vise dig et eksempel.

Det var 100.000 dollars værd, da jeg købte den. På grund af væksten på dette område, er det nu værd $ 180.000. Det er irrelevant. Det er bare simpel matematik. Jeg købte et hus til $100.000 og betalte $180.000. Kan nogen regne det ud? Andre end de $ 10.000, hvilket er et lille beløb i betragtning af påskønnelse kan kun være $ 1.000, har jeg lavet en masse penge.

Jeg investerede 10.000 dollars i huset. Det er muligt, at jeg kunne have betalt for det selv, og sikret $ 40.000 realkreditlån. Mit overskud var 40.000 dollars. De 10.000 dollars gik tabt, men jeg tjente 40.000 dollars. Det er værdiløst.

Jeg kan trygt sige, at jeg næsten egenhændigt tjente $ 40.000. Jeg brugte intet fra min lomme, og jeg opgav mit hjem som sikkerhed, så jeg kunne overføre $ 10.000 til banken.

Det eneste problem er, at det kræver en stor indsats. Husets værdi stiger. På et enkelt år har jeg set ejendomme stige med op til $ 100.000. Forestil dig, hvis hjem påskønnelse i mit område var kun $ 3.000. Overskuddet er stadig $ 20.000. Overskuddet er stadig $ 20.000. Selvom tabene ikke er så dårlige, er det svært at se husets værdi. Visionære drømme er mulige i fast ejendom investere. Kan du se, hvad jeg hentyder til?

Skriv kommentar