Har du tålmodighed til at vinde turneringspoker?

Det er vigtigt at være tålmodig og have disciplin for at vinde ved pokerborde under turneringsspil. Dårlige spillere bliver ofte for ophidsede og antager, at de skal vinde hver hånd. Det er en forfærdelig idé. De vil ende med at miste den hånd, de ikke vandt. Det er okay at lave fejl og spille dårligt. Alt for mange spillere mener, at de skal spille hver hånd for at maksimere deres chancer for at vinde. Men de glemmer, at blinds her er meget minimale, og at målet med turneringen er at overleve.

Du bør opbygge din stak oftere, efterhånden som du går videre gennem Shutout Stage Play. Nogle spillere føler sig trygge nok til, at de kan gå all-in mod enhver spiller til enhver tid. Det er normalt spændende, og du kan tage en masse flere chancer end din stak er beskadiget af en person, der ikke formodes at vinde. Fordi du sandsynligvis vil vinde, skal du beskytte din stak. Det kan betyde at tage risici fra den person foran dig. Det er muligt at have bedre odds for at vinde, hvis du er i stand til at huske ting, før du når kontanter. Beskyttelse af din hånd er det første skridt. Mange amatørspillere glemmer, at deres entusiasme kan få dem fejet væk.

For at få en fornemmelse af handlingen, som det kommer til dig, skal du lave små indsatser. Eliminering af hver spiller en ad gangen vil hjælpe dig med at knække 806% mærket på den gennemsnitlige chip stack. I den første time har du måske kun føringen, i det andet er du måske kun et par spillere tilbage, og i den tredje er du i lidt anauto-tvstournament. Efterhånden som du bliver mere komfortabel med spillet, vil du finde det lettere at spille flere hænder. Du kan bygge din stak hurtigere og tage kontrol over spillet.

Du er nødt til at løsne op som finaleborde tilgang. For stramt et spil kan normalt alarm spillere med deres chip stakke og få dem til at skubbe videre med en desperat dækning. Du kan blive overvældet af spændingen og miste din evne til at planlægge. Det er vigtigt at folde et par kort, og du kan spare nogle chips ved at komme ud hurtigt, hvis der er nogen.

Konklusion: Poker er et spil om selvdisciplin. For at blive en stor pokerspiller, skal du have fokus og disciplin. Det kræver dog øvelse og forståelse af spillet at få succes. Du behøver ikke at blive afskrækket, hvis dine færdigheder ikke forbedres. Fortsæt med at arbejde hårdt og forbedre dine færdigheder, og du vil snart tage førstepladsen i dit næste pokerspil.

Skriv kommentar