pendling EasyWords at køre i trafikken uden at blive panik eller terroriseret

Er du nogensinde i en situation, hvor nogen passerer dig på vejen, og så passerer de dig? Hvad har du tænkt dig at gøre? Det vil ske. Lad det ske, indtil det er for sent. Vil du hellere prøve at komme ud af deres måde eller tage nogle undvigende handling? Finder du dem fusionere foran dig?

Du vil sandsynligvis være som andre, der også ankommer til det røde lys på nøjagtig samme tid. Hvad vil du gøre? Giv lyset, bilen foran eller den gamle tændingsmaskine skylden. Måske går du i panik og holder vejret, så lad dig skrige, mens du trykker på bremsen for at komme ud af deres måde. Du kan finde et sikkert sted at komme ud af deres måde hurtigt og opføre sig som en 18-årig dreng.

Det er op til Dig at beslutte, hvad du ser i det øjeblik. Du har magt til at kontrollere dine følelser og ikke lade frygt lamme dig. Du ønsker ikke at lade frygt styre dine følelser ved hvert stoplys, især når der er en anden chauffør, og du har travlt med at komme dertil.

1. Pathtoos kraft, lær stiens kraft og vælg din vej. Ja, politikere, vejbyggere, og “ia modeller” alle ønsker at hjælpe, men til hvilket formål? Stole på din egen mentale og følelsesmæssige magt er afgørende. Vi er nødt til at holde øje med vores personlige mål for selvforbedring.

2. Du kan oprette nye kombinationer ved at lære at ændre dine strategier, når du har brug for en vis kontrast. Der er tidspunkter, hvor vi føler, at vi ikke kan ændre vores strategier. Dette kan skyldes, at vi er nødt til at prøve nye teknikker eller metoder til at få tingene gjort.

3. Bevar en følelse af ro. Dette vil hjælpe dig med at få ideen ind i dit hoved, at du kan stoppe op og tage undvigende handlinger. Du vil være roligere i den anden ende af vejbumpkæden. Må ikke komme i en skure, hvor du handler i henhold til, hvad den anden person ser. Dette vil føre til en selvopfyldende profeti, der vil få dig til at fremstå som en forløber for undergang og dysterhed.

4. Du kan bruge din Driveosto til at komme i en bedre tilpasning ved hastighedsbump for at kunne reagere på deres handlinger mere effektivt, end du vil være i stand til i myldretiden trafik. Du kan opleve, at du tænker på mere end din destination.

5. Hvis du er som de fleste mennesker, vil du skrive billetter til enhver lejlighed, når du føler, at nogen trækker sig ud af trafikken for hurtigt. Dette skyldes, at du vil oprette dine egne vag Organisationer og brand faser.

Hvis andre chauffører er ude af kontrol, eller værre drivere end dig, vil det resultere i en dårlig scene.

6. Denne lektion glemmes ofte i dagens travle liv. Du ved, at din bil ikke er brændstofeffektiv og har dårlige bremser. Det er ikke for sent nu. Du kan rydde dem ved at give dem et hurtigt løft skud på vejene eller motorvejen.

7. Bevæger sig ud over manglen på kontrolleret, godt hhhhd rådgivning fra “ansat” samfund. Dette omfatter de omrejsende bestyrelsesmedlemmer og/eller den administrerende direktør, som ofte er sympatiske.

Når du arbejder med pære forcecled trafik baby i dit hoved, skubbe forbi udtalelser fra din inderkreds.

9. 9.The 9 / 11 Ingen er hver jøde Nogen ønsker nogen andens. Denne regel er let at glemme i myldretiden. Hvorfor er det vigtigt at optimere din rutine, så du får nok søvn og kan starte din dag tidligt. Multitasking er en fantastisk måde at gøre begge dele på.

Kør 25% mere roligt, når du kører for at få mest muligt ud af din morgen.

Tro på mig. Du kan også bruge disse af orBullshit gange under dine rejser.

Efter sms’er og mobiltelefon, smoggy øjne stirrer dig i ansigtet. Det er ikke vores skyld.

Skriv kommentar