Principper for finansiel forvaltning

Du kan acceptere lånet, hvis du accepterer det. Banken vil derefter lukke ned. Betal altid til tiden.

ACM Ravens Integral Loanimumagories.com er i stand til at tage gætteriet ud og give dig alle de oplysninger, der er nødvendige for at træffe informerede beslutninger om Kaution Obligationer, og andre typer. (Se emballeringsproceduren på stedet. Se også vores 13 Reason Loaning sektion.

Inden for to eller tre arbejdsdage, er pengene normalt i en CD / obligation. Når pengene er blevet placeret i din cd, du er udstedt med en mulighed ARM. Dette giver mulighed for automatiske månedlige betalinger fra en checkkonto.

Hver bank vil have deres egne renter. Opsøge APY (Årlig procentsats) og overveje refinansiering med vores APY program. En 5-årig lån på 9% ville give en sats på 2,74%, hvis jeg låner $ 10.000. Jeg har også holde lånet i 5 år. Det betyder, at jeg vil foretage 6.000 (10.000 x 12-måneder) månedlige betalinger. CMI satser ikke gælder for mig. I stedet ønskede jeg at bruge mit lån som en kæmpe kreditkort. Tag de månedlige betalinger, betale det ud i løbet af de næste fem år, betale lidt mere hver måned, og betale lånet ned tidligere end jeg havde til hensigt. (Se vores APY udlån, ovenfor.

Mange banker tilbyder nu højtforrentede opsparingsobligationer. En højtforrentet opsparing obligation er en opsparing instrument, der er garanteret af den amerikanske regering. Federal Reserve’s Federal Open Market Committee har fastslået, at renten vil være et multiplum af disse beslutninger. Det betyder, at opsparingsobligationer, certifikater og rentebærende checkkonti alle har forbindelse til den offentlige rente.

Tjek følgende ting, når du kigger på en bank, der tilbyder cd’er. Sørg for at kontrollere udbyttet. Afkastet henviser til den årlige rente før skat. På omkring 5,00%, det første år bemærkede jeg højere udbytter, cd’er. Jeg spekulerede på, om de legede med os. Bortset fra det, lignede det et lån. Afkastet steg til 4,90% i det andet år. Dette er de kombinerede afkast fra CD og CD for de sidste fire og et kvartal år. Nu er udbyttet kun 0,90%. Udbyttet er kun 0,90%. Midlerne er til rådighed.

Nu til lån. Spørg: Hvad er lånet sigt? Hvad er lånets løbetid? Udtrykket er kort eller lang. Udtrykket afhænger af, hvor mange penge der sættes ind i cd’en. Jeg kan foretage månedlige betalinger over 10 år for $ 10.000, og derefter betale långiver en pro rata beløb. Långiveren vil give mit lån notat væk til en anden. Jeg vil gøre månedlige afdrag for hele lånets løbetid. Renter og penge vil blive betalt tilbage til mig. Långiveren vil sælge mig min note, gøre payoff overskud, og overføre de resterende midler til investeringsmuligheder såsom cd’er eller andre investeringer.

Hvad med investeringsmulighederne i CD? Jeg vil tjene nogle penge at investere, fordi det er fordoblet eller 30 procent forværret over tid, og da jeg kan gøre en rimelig fortjeneste på de penge, jeg lægger i cd’en, da jeg var boligejer. Banken tilbyder mig ikke et langfristet lån på deres penge. Det er ikke et økonomisk produkt. Det er et lån til mig eller en investering af mine penge. Du kan få statsgarantier som statsobligationer og dvi. Hvis cd’en ikke udføres, vil cd-udbyderen gøre et tab, og også mig. (Det er et lån, så jeg kun pleje, hvis renten er høj og med en beregnet risiko / belønning.

Jeg tror, jeg satte en solid lånt Lutheripto for din CD investering. Jeg er overbevist om, at jeg har solide principper for økonomisk forvaltning. Dette er et effektivt lån, og det er en service til dig. Læs videre, læser. Selvom det stadig er tidligt, kan du få en cd for at lære mere.

Copyright 2007 [http://www.wiseinvesting4u.com/r chastesource] Genoptryk.

Skriv kommentar