Tandblegning – Find outands HALP

Folk er ofte ude af stand til at forstå den indvirkning, et stort smil har på deres liv. Et smil kan ændre din personlighed, dine følelser og dine relationer.

Mennesker med farvede tænder er ofte meget opmærksomme på deres ufuldkommenheder. Af frygt for at blive behandlet dårligt, bekymrer de sig om, hvordan andre vil se deres farvede tænder.

Den gode nyhed? Tandblegning er blevet så almindeligt og enkelt, at selv din læge kunne gøre det! Det er ikke længere nødvendigt at forlade arbejdet for at besøge tandlægen. Det eneste tilbage er at vælge det rigtige produkt i butikken for at fastsætte dine tænder.

Som med alt andet er der produkter, der kan hjælpe dig med at opnå hvidere tænder. De hjælper med at fjerne tandsten og plak oprustning på dine tænder. De fleste kridtningsprodukter har brintoverilte samt andre desinfektionsmidler. Dette kan udslette bakterierne og stimulere tandkødet.

Du kan reducere bakterierne i munden ved at børste dine tænder mindst to gange om dagen ved hjælp af en høj kvalitet tandbørste og tandpasta. Sørg for at tandtråd regelmæssigt! Tandtråd er en fantastisk måde at fjerne mad partikler fra mellem tænderne. Gode antibakterielle mundskyllevand kan reducere mængden af bakterier i munden.

Fluor er en vigtig ingrediens i tandpastaer. Det er bedst at børste tænder efter hvert måltid. Men i det mindste to gange dagligt. Dette vil hjælpe med at forhindre plaque oprustning og holde dine tænder sunde.

Det er vigtigt at være forsigtig, når du vælger produkter, der vil hjælpe blege dine tænder. Sørg for at overveje det ønskede kridtningsniveau, når du vælger et produkt. Hvis dit smil kun er et par nuancer lysere, end du gerne vil, er det ikke nok. Du har brug for produkter, der kan give den perfekte nuance af hvid til at gøre dine tænder gnistre.

En kridtning tandpasta kan være en fantastisk måde at kridtning dine tænder. Alle tandpastaer kan fjerne pletter, plak eller andet snavs, der sidder fast på dine tænder. For en skinnende finish og en minty duft, indeholder de fleste tandpastaer polering ingredienser. Kridtning tandpastaer kan bruges til at forbedre udseendet af dine tænder og reducere bakterier.

Du kan også prøve kridtning geler til at reducere mængden af bakterier i munden. En kridtning gel er et tyndt lag, der anvendes på tænderne for at reducere mængden af bakterier. Dette er en effektiv måde at reducere bakterieniveauer og forhindre plakdannelse.

Nogle gange, dog, blegning bakker kan bruges sammen med tandblegning gel. Dette gøres for at forbedre gelens resultater. Blegning bakker kan bæres natten til at blege tænder. Selv om dette er en fantastisk måde at blege dine tænder, er det bedst at anvende gelen direkte.

Du bør vælge en bakke, du kan bruge derhjemme til at blege dine tænder. Uden hjælp fra en tandlæge kan gelen være ret ineffektiv. Tag dig tid til at tale med din tandlæge om de bedste tandblegning bakker. Må ikke blive overrasket over at modtage en anbefaling fra din tandlæge til professionelle tænder-kridtning bakker. De fleste tandlæger er godt klar over de bedste produkter.

En anden professionel mulighed for kridtning dine tænder er at bruge kridtning strimler. Professionelle kridtning strimler kan udføres på din tandlæge kontor eller i dit hjem. Du behøver ikke at læse instruktionerne, hvis du vælger over-the-counter kridtning strimmel. Strimlerne er ineffektive og kan forårsage ujævne resultater. Hvis strimlerne ikke bruges korrekt, kan de glide ind i munden og forårsage ujævne resultater. Disse strimler er meget nemme at bruge og kan gøre dine tænder hvidere. Når det bruges korrekt, kan du øge dit smils farve med op til syv nuancer.

En anden populær mulighed er at bruge kridtning penne og børster. Dette er en overkommelig mulighed for travle mennesker. Du bruger den lille pen til at “male” dine tænder med kridtningsopløsningen. Når du har gennemført dette, kan din tandlæge anvende løsningen direkte på dine tænder. Dette er en fantastisk måde at have en stærk løsning på dine tænder.

Skriv kommentar